دانلود فیلم دانلود سریال
flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon
امروز یکشنبه, 5 خرداد 1392 ساعت 03:21 سوران در خدمت شماست


صفحه اصلی آموزش آشپزی NEXT تبلیغات سوران هاستینگ

آنچه شما می خواهید :
آیا می دانید ؟ :
آیا میدانید آب گرم زودتر از آب سرد یخ میزندمیزند

با سلام خدمت کاربران سوران
این آموزش نوشته خانم سعیده از وبلاگ میز غذا است که با لحن بسیار ساده و با طراوت به شما آموزش میدهد که سوران به همه پیشنهاد می کند تا این آموزش لذت بخش را بخوانند


با تشکر از خانم سعیده


بهتره اول سیب زمینی ها رو درشت خرد کنیم. سپس به مدت یکی دو ساعت درون آب یخ قرار بدیم. این کار باعث می شود ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود. برخی از بیماران که نباید سیب زمینی بخورند ( مثل بیماران دیالیزی که سموم بدن به سختی دفع می شود) دکتر توصیه می کند اگر مایل به خوردن سیب زمینی هستند، اول دقایقی آن را درون آب بگذارند که سموم سیب زمینی دفع شود.

اگر اندکی در شکل دقت کنید، تکه های یخ را می بینید. نکته مهم اینکه برخی عادت دارند شب تا صبح سیب زمینی را درون آب بگذارند. به نظر من این کار را نکنید چون دیگر چیزی از مواد غذایی آن باقی نمی ماند!

1-سیب-زمینی.jpgبعد از یکی دو ساعت، در قابلمه ای آب را جوش بیاورید و زمانی که آب جوش آمد، سیب زمینی ها را در آن بریزید. انگار که می خواهید آنها را مثل برنج آبکش کنید. نکته مهم اینکه بیشتر از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو درون آب جوش نباشند وگرنه له می شوند.

2-سیب-زمینی.jpg

بینندگان عزیز! لطفاً به گیرندگان خود دست نزنید. تصویر، مات نیست. بلکه این تصویر سیب زمینی درون آب جوش است!!!

بعد از ۵ دقیقه سیب زمینی ها رو آبکش می کنیم و روی آن آب سرد می ریزیم. می ذاریم آبش حسابی بره. در این فاصله روغن رو داغ می کنیم. من خودم برای سرخ کردن موادی از این دست که باید در روغن فراوون سرخ بشوند، یه شیر جوش کوچیک دارم. مقدار روغنی رو که قراره توی یه ماهیتابه بریزم و پخش بشه، توی این شیر جوش می ریزم تا ارتفاع روغن بالا بیاد.

روغن که حسابی داغ شد، سیب زمینی ها رو خیلی با حوصله توی روغن می چینیم. نباید روی هم باشند وگرنه خوب سرخ نمی شوند.

3-سیب-زمینی.jpg
می تونید این سیب زمینی ها رو در کنار سوسیس سرخ کرده، میل نمایید.

درست کردن این سوسیس های با شخصیت هم که خیلی آسونه. سر هر سوسیس رو به دو قسمت تقسیم می کنیم. با چاقو یه + روش می زنیم. و دوباره در کنار هر ضلع، برش دیگری ایجاد می کنیم. وقتی که داریم سرخ می کنیم، سر سوسیس ها رو زیر روغن می کنیم. کم کم گل از گل سوسیس ها باز می شه. من یه دونه سیب زمینی خام رو پوست گرفتم. و از زیرش یه جوری برش زدم که صاف روی بشقاب وایسه. سپس سوسیس ها رو با وسیله خلال دندون روی سیب زمینی خام، قرار دادم. اطرافش رو هم که سیب زمینی سرخ کرده ریختم.
سیب-زمینی-سرخ-شده.jpg
نکات مهم :

آنچه که بر همگان واضح و مبرهن است، این است که از تمام دستورات بر می آید که سیب زمینی را قبل از سرخ کردن، قدری بپزیم. همه راز ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده، همین است و بس! اگر سیب زمینی ها را خلالی درون آب جوش بریزیم، ۵ دقیقه کافیه. اگر از اول درسته بذاریم بپزه، ۲۰ دقیه بسه. بقیه کارها، ریزه کاریه.

نوش جان ؛ گوارای وجود !





مطالب مرتبط :



1- اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم. یک رنگ را در ظرف ریخته میگذاریم در یخچال تا
خودش را بگیرد.
2-  اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد می توانیم دوباره آنرا بجوشانیم و غلیظ کنیم.
3-  برای اینکه میــوه در ته ظرف قرار گیرد ابتدا مقدار کمی ژله همراه میــوه ریخته در یخچال می گذاریم.
4-  در مورد پودینگها حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم.
5-  پودینگ سریعاً بسته می شود.

ادامه ...



مواد اولیه :
مغز گوساله يا گوسفند يك عدد
سبزي شامل تره، جعفري و شنبليله 500 گرم
تخم‌ مرغ پنج عدد
سركه دو قاشق غذاخوري
نان لواش يك عدد
آرد يك قاشق غذاخوري
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم



ادامه ...



مواد اولیه :
آب آناناس و شیر و يخ ريزخردشده يك پيمانه
بستني وانيلي سه قاشق (اسكوپ)
بستني شكلاتي و پودر كاكائو به ميزان لازم



ادامه ...



مواد اولیه :
پنير پيتزا دو پيمانه
ژامبون گوشت پنج ورق
كره نصف پيمانه
آرد يك و نيم پيمانه
فلفل قرمز قاشق مرباخوري
نمك نصف قاشق مرباخوري



ادامه ...



آرشیو موضوعی
اطلاعات سایت
  • تعداد پستها:3659
  • تاسيس:12/10/1386
  • آي پي شما: 184.73.74.47
  • 
  • کاربران جاري: 34 نفر
  • بازديد هاي امروز: 166
  • بازديد هاي ديروز: 1
  • مجموع بازديد ها: 10025067
  • عرفان صفرپور
    حجت الله صفرپور